123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Μπαταρίες

Εδώ θα παραγγείλεις μπαταρίες, όπως AA, AAA ή μπαταρίες ρολογιών, από το 123ink.gr. Οι μπαταρίες της δικής μας επωνυμίας προσφέρουν ποιότητα και οικονομία.
1 - 0 του 0

Μπαταρίες

Αγόρασε οικονομικές μπαταρίες για τις συσκευές σου

Όλοι χρησιμοποιούμε μπαταρίες καθημερινά. Στο 123ink.gr προσφέρουμε οικονομικές μπαταρίες ικανές να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Έχουμε φροντίσει να καλύψουμε όλες τις οικιακές σου απαιτήσεις με μπαταρίες που χρησιμοποιούνται συνήθως σε συσκευές όπως τηλεχειριστήρια και παιδικά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε όλους, προσφέροντας μπαταρίες σε μερικές από τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
  • Οι αλκαλικές μπαταρίες είναι οικονομικές και εξαιρετικά δημοφιλείς

Οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ευρέως διαδεδομένες στα περισσότερα σπίτια, καθώς χρησιμοποιούνται σε πολλά οικιακά είδη, όπως φακοί και τηλεχειριστήρια. Αν και είναι μπαταρίες μίας χρήσης με μεγάλη διάρκεια ζωής, η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Με χωρητικότητα που συνήθως ξεπερνά τα 2.500 mAh, είναι ιδανικές για συσκευές που απαιτούν έντονη χρήση. Η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται από πέντε έως δέκα χρόνια, επιτρέποντάς σου να τις αποθηκεύεις στο σπίτι χωρίς να ανησυχείς για την ημερομηνία λήξης τους.
  • Οι μπαταρίες λιθίου διαρκούν έως και 4 φορές περισσότερο από άλλες μπαταρίες

Οι μπαταρίες λιθίου χρησιμοποιούνται συχνά σε συσκευές όπως οι συναγερμοί πυρκαγιάς, καθώς μπορούν να προσφέρουν ένα ισχυρό κύμα ενέργειας μετά από μακρά περίοδο χαμηλής εκφόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι διατηρούν την ενέργειά τους όταν δεν χρησιμοποιούνται. Η χωριτηκότητα μιας μπαταρίας λιθίου κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 2.700 και 3.400 mAh, γεγονός που τις καθιστά λίγο πιο ακριβές από τις αλκαλικές μπαταρίες. Παρ’όλα αυτά, έχουν διάρκεια ζωής που φτάνει έως και τα 15 χρόνια.
  • Σε τι αναφέρεται το mAh;

Συχνά στις περιγραφές των μπαταριών, μπορεί να δείς την μονάδα μέτρησης "mAh". Για παράδειγμα, εάν η χωρητικότητα μιας μπαταρίας είναι 800 mAh, σημαίνει «μιλιαμπέρ-ώρα» και είναι η μέτρηση της ισχύος με την πάροδο του χρόνου. Για τις μπαταρίες, αυτό μετρά την ενεργειακή φόρτιση και πόσο καιρό πριν πρέπει να επαναφορτιστεί η μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η βαθμολογία mAh της μπαταρίας σου, τόσο περισσότερη ενέργεια μπορεί να αποθηκεύσει. Ως αποτέλεσμα, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγεις μια μπαταρία με υψηλότερο mAh εάν θέλεις η συσκευή σου να διατηρήσει τη φόρτισή της για περισσότερο.
  • Μπαταρίες ρολογιών για τις μικρότερες συσκευές

Οι μπαταρίες ρολογιών όπως συνηθίζουμε να τις λέμε, είναι μικρές, επίπεδες και στρογγυλές. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε ρολόγια χειρός, ρολόγια ή ακόμα και στα κλειδιά του αυτοκινήτου σου. Εάν δεν γνωρίζεις με σιγουριά τον τύπο μπαταρίας ρολογιού που χρειάζεσαι, μπορείς πάντα να κοιτάξεις τη συσκευή σου για κάποια ένδειξη ή να ελέγξεις ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Θα σε συμβουλεύαμε να προσέχεις πού αφήνεις αυτό το είδος μπαταρίας στο σπίτι, καθώς το σχήμα τους είναι αρκετά μικρό και μπορεί εύκολα να τις καταπιούν τα παιδιά και είναι εξαιρετικά επικίνδυνες σε περίπτωση κατάποσης!
 
  • Μπαταρίες μάρκας 123ink σε εξαιρετικές τιμές!

Στο 123ink.gr διαθέτουμε μπαταρίες της δικής μας επωνυμίας 123ink, Xtreme Power, που κυμαίνονται από μπαταρίες AA έως LR20 και πολλά άλλα είδη. Οι μπαταρίες μάρκας 123ink έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από κάποιες άλλες μάρκες. Για παράδειγμα, οι μπαταρίες AA της δικής μας επωνυμίας έχουν χωρητικότητα μπαταρίας 2.900 mAh, ενώ η χωρητικότητα σε άλλες μπαταρίες AA είναι συνήθως περίπου 2.500 mAh. Διαθέτουμε επίσης πολυσυσκευασίες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, τις οποίες επιλέγουν οι περισσότεροι πελάτες μας. Φυσικά και αυτά τα προϊόντα από την 123ink συνοδεύονται από 100% εγγύηση!
 

Δες όλα τα προϊόντα μας

Συχνές ερωτήσεις

Ποιά μπαταρία έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής;

Η διάρκεια ζωής των αλκαλικών μπαταριών μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ώρες ανάλογα με την χρήση τους. Ωστόσο, οι μπαταρίες λιθίου έχουν διάρκεια ζωής περίπου δύο έως τρία χρόνια λόγω της χαμηλής αυτοεκφόρτισής τους. Οι μπαταρίες ρολογιών δύναται να έχουν μία παρόμοια διάρκεια ζωής με μία μπαταρία λιθίου, ανάλογα με την απαιτούμενη ισχύ του συστήματος.

Οι μπαταρίες μάρκας 123ink είναι το ίδιο αποτελεσματικές με άλλες μάρκες;

Οι μπαταρίες της δικής μας επωνυμίας είναι εξίσου αποτελεσματικές με άλλες μάρκες. Στην πραγματικότητα, έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, επομένως είναι πιο αποδοτικές από ορισμένες άλλες μπαταρίες. Για παράδειγμα οι μπαταρίες AA 123ink έχουν χωρητικότητα 2,900 mAh, ενώ άλλες μάρκες έχουν πολύ χαμηλότερο mAh. Αυτό σημαίνει ότι οι μπαταρίες 123ink θα κρατήσουν τη συσκευή σας φορτισμένη για πολύ περισσότερο.

Που πετάω τις μπαταρίες;

Απόρριψε τις μπαταρίες σε ένα δοχείο μπαταριών που θα βρεις σε κέντρο ανακύκλωσης ή σε χώρο απορριμμάτων στην περιοχή σου.
 

Εάν έχεις απορίες σχετικά με την παραγγελία σου παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε βοηθήσουμε!