123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

HP

 
Βρες το σωστό HP μελάνι για τον εκτυπωτή σου εύκολα και γρήγορα!
 
1 - 0 του 0

Αναζήτησε το HP δοχείο με το μοντέλο εκτυπωτή ή το μελάνι

Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις το σωστό HP μελάνι για τον εκτυπωτή σου. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση είτε με τον τύπο του εκτυπωτή είτε με το μελάνι.

Εκτός από μελάνια, στο κατάστημά μας θα βρεις ανταλλακτικά για τον HP inkjet εκτυπωτή σου. Μεταξύ άλλων, κεφαλές εκτύπωσης HP και ανταλλακτικά, για την σωστή λειτουργία του εκτυπωτή σου. Το μονο που χρειάζεται είναι να εντοπίσεις το μοντέλο του εκτυπωτή ή το δοχείο μελανιού ώστε να εμφανιστεί η αντίστοιχη σειρά.

Τα μελάνια μάρκας 123ink είναι φθηνότερα

Αξιοποιησε στο έπακρο τον HP εκτυπωτή σου με τα δικά μας δοχεία μάρκας 123ink. Τα συγκεκριμένα δοχεία όχι μόνο είναι φθηνότερα από τα γνήσια αλλά διαρκούν και περισσότερο καθώς εκμεταλλευόμαστε την πλήρη χωρητικότητά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του κόστους εκτύπωσης χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα των εκτυπώσεων.

Προκειμένου να διασφαλιστούν τα καλά αποτελέσματα, τα δοχεία μας υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα ISO. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την σωστή λειτουργία των δοχείων μας, που δίνουμε 100% εγγύηση εφ’όρου ζωής.

Αναζήτηση HP δοχείων μελανιού με το μοντέλο εκτυπωτή

Για να παραγγείλεις τα σωστά HP δοχεία για τον εκτυπωτή σου, είναι σημαντικό να καθοριστεί ο τύπος του εκτυπωτή. Αρχικά πρέπει να δεις το εξωτερικό του εκτυπωτή σου. Συχνά ο τύπος του HP εκτυπωτή αναγράφεται σε μία ευδιάκριτη ετικέτα στο μπροστινό ή στο επάνω μέρος του εκτυπωτή. Μία εναλλακτική είναι να συμβοουλευτούμε το εγχειρίδιο που συνοδεύει τον εκτυπωτή. Στην ενότητα Προδιαγραφές προϊόντος ή Γενικές πληροφορίες, θα βρεις το συγκεκριμένο μοντέλο HP.

Εάν δεν έχεις πλέον το εγχειρίδιο, μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή στον υπολογιστή σου. Εάν διαθέτεις φορητό υπολογιστή Windows ή macOS, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

- Για Windows: μετάβαση στον "Πίνακα Ελέγχου", έπειτα "Συσκευές και εκτυπωτές" και θα δεις όλες τις λεπτομέρειες του HP εκτυπωτή σου.
- Για Mac: μετάβαση στις "Προτιμήσεις συστήματος", μετάβαση στο "Εκτυπωτές και σαρωτές" και θα δεις τις λεπτομέρειες του HP εκτυπωτή σου.

Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να βρεις γρήγορα τον τύπο του εκτυπωτή σου. Στη συνέχεια, μπορείς να παραγγείλεις τα σωστά δοχεία HP μελανιού από εμάς.

Αναζήτηση με το HP μελάνι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσδιορίσεις τον σωστό αριθμό δοχείου για τον εκτυπωτή σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αριθμός δοχείου βρίσκεται στη συσκευασία των δοχείων μελάνης HP που χρησιμοποιείς αυτήν τη στιγμή. Αυτός ο αριθμός τυπώνεται συχνά στην ετικέτα του ίδιου του δοχείου μελάνης HP.

Εάν δεν έχεις πλέον τη συσκευασία, ο αριθμός του δοχείου βρίσκεται συχνά στον ίδιο τον εκτυπωτή. Για να το κάνεις αυτό, άνοιξε το κάλυμμα ή το συρτάρι όπου βρίσκονται τα δοχεία μελάνης. Ο αριθμός δοχείου μελάνης HP βρίσκεται συνήθως στη θήκη όπου βρίσκονται τα δοχεία μελάνης.

Χρήσιμα προϊόντα

 

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το μελάνι του HP εκτυπωτή;

Η διάρκεια ζωής των μελανιών εξαρτάται από το δοχείο της HP. Δηλαδή, το καθένα έχει διαφορετική χωρητικότητα που καθορίζει τον κατά προσέγγιση αριθμό σελίδων που μπορεί να εκτυπώσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι, αφού το εγκαταστήσουμε στον εκτυπωτή HP μας, πρέπει να εκτυπώνουμε συχνά για να αποτρέψουμε το στέγνωμα του μελανιού και την πρόκληση προβλημάτων.

Να θυμάσαι ότι το μελάνι μάρκας 123ink προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα στην έκδοση των δοχείων μελάνης HP. Σύμφωνα με το δοχείο, μπορούμε να βρούμε έως και 8 φορές περισσότερα χιλιοστόλιτρα από ό,τι στο original HP, ώστε να κερδίζουμε ακόμα περισσότερες εκτυπώσεις.

Τι να κάνεις όταν τελειώσει το μελάνι του HP εκτυπωτή;

Μόλις εξαντληθεί το δοχείο μελανιού HP στον εκτυπωτή μας, πρέπει απλώς να το αφαιρέσουμε και να το αντικαταστήσουμε με ένα νέο.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω συμβατό μελάνι μάρκας HP 123ink;

Φυσικά! Όλα τα μελάνια μάρκας 123ink, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα που κατασκευάζονται, έχουν περάσει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που διασφαλίζουν τη λειτουργία τους. Επιπλέον, έχουν 100% εγγύηση ώστε, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, να λυθεί άμεσα.
 

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα μελάνια HP; Δες τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις Φυσικά, εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί επίσης να βοηθήσει.