123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

HP 973X Series

Θέλεις να αγοράσεις μελάνια HP 973; Τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις μελάνι HP 973 σε Black, Yellow, Magenta, Cyan ή μπορείς να παραγγείλεις τα δοχεία HP 973XL υψηλής χωρητικότητας. Επωφελήσου από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής!  


Παράγγειλε μελάνια HP 973 σε τυπική και XL χωρητικότητα

Ψάχνεις για μελάνια HP 973 ή HP 973XL; Μπορείς να παραγγείλεις τόσο μαύρο όσο και έγχρωμο μελάνι HP 973 εδώ για τον inkjet HP εκτυπωτή. Τα έγχρωμα δοχεία HP θα σου επιτρέψουν να εκτυπώσεις γραφήματα ή εικόνες σε όποια απόχρωση χρώματος θέλεις, διασφαλίζοντας ότι οι εκτυπώσεις σου ξεχωρίζουν. Με το δοχείο μαύρου μελανιού HP 973, μπορείς να έχεις εγγυημένα ευκρινές, λεπτομερές μονόχρωμο κείμενο, κάθε φορά..

Οι inkjet εκτυπωτές αποτελούν ιδανική επιλογή για εκτύπωση φωτογραφιών, και επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην εκτύπωση εικόνων. Γι' αυτό, εάν εκτυπώνεις συχνά φωτογραφίες, είναι πιθανό να χρησιμοποιείς πολύ μελάνι και τα δοχεία XL μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι η καλύτερη επιλογή.

HP 973 ιδιωτικής μάρκας 123ink

Για να σoυ προσφέρουμε την καλύτερη αναλογία τιμής-ποιότητας, αναπτύξαμε μια εναλλακτική λύση στα δοχεία HP 973: τη δική μας επωνυμία 123ink. Η τιμή αυτών των δοχείων είναι πολύ χαμηλότερη. Επιπλέον, περιέχουν πάνω από 4 φορές περισσότερο μελάνι από τα αυθεντικά δοχεία HP 973. Προσφέρουμε επίσης εγγύηση εφ' όρου ζωής για όλα τα δοχεία της μάρκας μας. Εν ολίγοις: τα δοχεία μελάνης 123ink είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα αυθεντικά δοχεία μελάνης HP 973.

Χρήσιμα προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να αγοράσω μελάνι εκτυπωτή HP 973;

Μπορείς να παραγγείλεις δοχεία HP 973 στην καλύτερη τιμή στο 123ink.gr. Διαθέτουμε δοχεία μελανιού HP 973 και HP 973XL. Επίλεξε μελάνι της δικής μας επωνυμίας για να εκτυπώσεις έγγραφα και φωτογραφίες στη χαμηλότερη τιμή.

Τα αρχικά δοχεία εγκατάστασης HP έχουν λιγότερο μελάνι;

Ναι, τα δοχεία εγκατάστασης HP που συνοδεύουν τον εκτυπωτή σου περιέχουν λιγότερο μελάνι από τα κανονικά δοχεία. Αυτά είναι κατάλληλα μόνο για την πραγματοποίηση μερικών δοκιμαστικών εκτυπώσεων, επομένως συνιστούμε την αγορά ενός νέου δοχείου για την εκτύπωση περισσότερων σελίδων.

Αξίζει να αγοράσεις δοχεία υψηλής χωρητικότητας HP 973;

Ναι, τα δοχεία XL είναι φθηνότερα επειδή περιέχουν περισσότερο μελάνι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εκτυπώσεις περισσότερες σελίδες από ό,τι με την κανονική έκδοση. Εκτυπώνεις τις περισσότερες σελίδες με δοχεία ιδιωτικής ετικέτας 123ink.  
 

Θέλεις να αγοράσεις δοχεία HP 973(XL), αλλά εξακολουθείς να έχεις ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας FAQ. Οι πιο συχνές ερωτήσεις απαντώνται εδώ. Δεν αναφέρεται η ερώτησή σου; Τότε η Εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σε βοηθήσει