123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

HP 953XL Series

Θέλεις να αγοράσεις μελάνια HP 953; Τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις μελάνι HP 953 ε μαύρο και έγχρωμο ή μπορείς να παραγγείλεις τα δοχεία HP 953XL υψηλής χωρητικότητας. Επωφελήσου από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής!  


Παράγγειλε ηλεκτρονικά φθηνά μελάνια HP 953 ή HP 953XL

Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις όλα τα δοχεία HP 953 για τον Officejet Pro εκτυπωτή σου. Αυτά τα μελάνια είναι διαθέσιμα σε τυπική και υψηλή χωρητικότητα. Και οι δύο αυτές επιλογές εφαρμόζουν στον εκτυπωτή με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, μπορείς να αποφασίσεις εάν θα επιλέξεις το δοχείο HP 953, το οποίο περιέχει την τυπική ποσότητα μελανιού ή το HP 953XL με επιπλέον μελάνι. Το πλεονέκτημα της επιλογής μελανιού HP 953XL είναι ότι πρέπει να αντικαθιστάς τα δοχείο λιγότερα συχνά, καθώς περιέχουν περισσότερο μελάνι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ο εκτυπωτής βρίσκεται σε γραφείο ή αν εκτυπώνεις μεγάλες ποσότητες στο σπίτι. Οι εκτυπώσεις φωτογραφιών απαιτούν επίσης μεγάλη ποσότητα μελανιού.

Πολυσυσκευασία HP 953

Υπάρχουν συνολικά τέσσερα δοχεία HP 953, το καθένα σε διαφορετικό χρώμα. Για να εκτυπώσεις χρειάζεσαι πάντα ένα δοχείο σε κάθε χρώμα, επομένως συνιστάται η αγορά όλων των δοχείων της σειράς ταυτόχρονα. Προσφέρουμε μια φθηνή πολυσυσκευασία HP 953 για αυτόν τον σκοπό, που αποτελείται από δοχεία μάρκας 123ink. Αυτά τα δοχεία ιδιωτικής ετικέτας είναι φθηνότερα και περιέχουν το περισσότερο μελάνι. Τα δοχεία έγχρωμης μάρκας μας περιέχουν 29 χιλιοστόλιτρα μελανιού και τα μαύρα δοχεία μελάνης όχι λιγότερο από 64 χιλιοστόλιτρα - αυτό είναι ακόμη περισσότερο από τα αυθεντικά δοχεία μελανιού HP 953XL! Έτσι, έχεις πάντα τη φθηνότερη τιμή όταν επιλέγεις την ιδιωτική ετικέτα 123ink. Επιπλέον, θα επωφεληθείς από μια 100% εγγύηση, με την οποία εγγυόμαστε ότι το δοχείο της μάρκας μας ταιριάζει στον εκτυπωτή σου και λειτουργεί με απόλυτη ικανοποίηση.

Χρήσιμα προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα δοχεία HP953 χρειάζομαι;

Ο εκτυπωτής χρειάζεται ένα δοχείο μαύρου χρώματος και τρία έγχρωμα: ματζέντα, κίτρινο και κυανό. Χρειάζεσαι λοιπόν τέσσερα δοχεία HP 953 συνολικά.

Μπορώ να αντικαταστήσω ένα δοχείο HP 953 με ένα δοχείο με διαφορετικό αριθμό προϊόντος;

Όχι, γιατί ο αριθμός υποδεικνύει την εφαρμογή του εκτυπωτή. Ωστόσο, μπορείς να αντικαταστήσεις το αρχικό δοχείο HP 953 με ένα φθηνό δοχείο ιδιωτικής επωνυμίας από την 123ink.

Αξίζει να αγοράσεις δοχεία υψηλής χωρητικότητας HP 953;

Ναι, τα δοχεία XL είναι φθηνότερα επειδή περιέχουν περισσότερο μελάνι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εκτυπώσεις περισσότερες σελίδες από ό,τι με την κανονική έκδοση. Εκτυπώνεις τις περισσότερες σελίδες με δοχεία ιδιωτικής ετικέτας 123ink.
 

Θέλεις να αγοράσεις δοχεία HP 953(XL), αλλά εξακολουθείς να έχεις ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας FAQ. Οι πιο συχνές ερωτήσεις απαντώνται εδώ. Δεν αναφέρεται η ερώτησή σου; Τότε η Εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σε βοηθήσει