123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Αναζήτηση με το μελάνι

 
 

Ακόμα δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Κάνε αναζήτηση με το   
μοντέλο εκτυπωτή ή επικοινώνησε μαζί μας.

Εάν έχεις εκτυπωτή Laser HP τότε κάνε κλικ εδώ.


Γρήγορη αναζήτηση
HP Μελάνια
Κεφαλές Εκτύπωσης
Αναζήτηση με κωδικό HP

Αγόρασε HP μελάνια

Εδώ μπορείς να παραγγείλεις μελάνι για τον HP εκτυπωτή σου. Δεν γνωρίζετε τον κωδικό του HP μελανιού; Μπορείς να επιλέξεις το μοντέλο του εκτυπωτή σου από την παραπάνω λίστα. Θα δείς αμέσως τα ασπρόμαυρα και έγχρωμα δοχεία που είναι κατάλληλα για τον συγκεκριμένο HP εκτυπωτή. Προσφέρουμε επίσης τα περισσότερα μελάνια HP από τη δική μας επωνυμία 123ink. Το μελάνι ιδιωτικής ετικέτας 123ink για τον εκτυπωτή HP περιέχει περισσότερο μελάνι από το πρωτότυπο και είναι πολύ φθηνότερο. Η δική μας επωνυμία είναι πάντα η καλύτερη επιλογή!

Για παράδειγμα, αν ψάχνεις για το μελάνι HP 305 Black , μπορείς να το βρείς στη μηχανή αναζήτησης φιλτράροντας με την ίδια ονομασία στη λίστα των δοχείων με τα HP μελάνια ή εάν έχεις τον κωδικό 3YM61AE, μπορείς επίσης να το ψάξεις στην αναζήτηση με τον κωδικό HP στο πάνω μέρος της σελίδας.
 

Μελάνια ιδιωτικής μάρκας 123ink;

Εκτός από τα γνήσια HP μελάνια, προσφέρουμε επίσης μελάνια από τη μάρκα 123ink. Η εφαρμογή αυτών των δοχείων είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του γνήσιου. Αυτό σημαίνει ότι τα δοχεία της επωνυμίας μας χωρούν πάντα στον HP εκτυπωτή σας. Λαμβάνετε εγγύηση εφ' όρου ζωής για τα δοχεία μελάνης μάρκας 123ink. Η δική μας επωνυμία είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο ακριβό μελάνι HP, όπως φαίνεται παρακάτω:

1. Η μάρκα 123ink είναι φθηνότερη από τα αντίστοιχα γνήσια HP δοχεία.
Τα δοχεία ιδιωτικής ετικέτας 123ink περιέχουν μελάνι υψηλής ποιότητας, επειδή αναπτύσσουμε και παράγουμε αυτά τα δοχεία μόνοι μας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα δοχεία μελάνης της δικής μας επωνυμίας σε πολύ φθηνή τιμή.
2. Τα μελάνια 123ink περιέχουν περισσότερο μελάνι από το πρωτότυπο:
Τα μελάνια ιδιωτικής ετικέτας 123ink περιέχουν περισσότερο μελάνι από τα αυθεντικά HP δοχεία. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνεις πάντα τη βέλτιστη ποσότητα μελανιού στα δοχεία σου. Για παράδειγμα, ένα δοχείο μελάνης HP 304 περιέχει μόνο 2 χιλιοστόλιτρα μελανιού, ενώ η δική μας μάρκα περιέχει 15 χιλιοστόλιτρα. Αυτό είναι πάνω από επτά φορές περισσότερο μελάνι!
3. Παρέχουμε εγγύηση εφ’όρου ζωής για τα δοχεία ιδιωτικής ετικέτας 123ink:
Λαμβάνεις πάντα εγγύηση εφ' όρου ζωής όταν αγοράζεις μελάνια ιδιωτικής ετικέτας 123ink. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα το λύσουμε μαζί!

Μεγαλύτερη οικονομία με τα δοχεία HP XL

Αν ψάχνεις για αναλώσιμο και βλέπεις το ακρωνύμιο XL, αυτό αναφέρεται στη χωρητικότητά του. Δηλαδή, ένα δοχείο XL μεταφέρει μεγαλύτερη ποσότητα μελανιού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εκτυπώσει περισσότερες σελίδες.
Να θυμάσαι ότι το ίδιο δοχείο έχει το ίδιο μέγεθος με το τυπικό, επομένως και τα δύο λειτουργούν στους ίδιους εκτυπωτές, αλλά η χωρητικότητα είναι μεγαλύτερη. Επομένως, συνιστούμε την αγορά του XL δοχείου, στις περιπτώσεις που η χρήση είναι για πολλές εκτυπώσεις, έτσι ώστε το μελάνι να μην στεγνώνει.
Επιπλέον, εάν θέλεις τη μεγαλύτερη οικονομία όταν αγοράζεις δοχεία XL, συνιστούμε να αγοράσεις τα δοχεία XL 123ink με τα οποία θα έχεις ακόμη περισσότερο μελάνι από ό,τι με τα αυθεντικά δοχεία HP XL.
 

Χρήσιμα προϊόντα

 

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες σελίδες μπορεί να εκτυπώσει ένα HP δοχείο;

Η διάρκεια ζωής των δοχείων υπολογίζεται με βάση την ποσότητα μελανιού στο αναλώσιμο. Ο εκτιμώμενος αριθμός εμφανίσεων βασίζεται στο πρότυπο ISO 5% κάλυψης σελίδας. Θα βρείς αυτές τις πληροφορίες στην περιγραφή του προϊόντος.

Που μπορώ να αγοράσω φθηνά HP μελάνια;

Στο 123ink.gr μπορείς να βρεις τα φθηνότερα HP δοχεία. Αυτό ισχύει για τα γνήσια δοχεία HP και την ιδιωτική επωνυμία 123ink.gr. Θα εξοικονομήσεις τα μέγιστα αν επιλέξεις την επωνυμία 123ink.gr. Γεμίζουμε πάντα τα δοχεία όσο το δυνατόν πιο γεμάτα, ενώ τα γνήσια δοχεία δεν γεμίζουν ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνεις πάντα περισσότερο μελάνι με λιγότερα χρήματα.

Ποιά HP μελάνια είναι συμβατά με τον εκτυπωτή μου;

Στη διεύθυνση 123ink.gr θα βρείς αυθεντικά HP μελάνια και μελάνια της δικής μας επωνυμίας συμβατά με τον HP εκτυπωτή που διαθέτεις. Απλώς πρέπει να εντοπίσεις τον κωδικό αναφοράς του δοχείου στη μηχανή αναζήτησης και θα έχεις και τις δύο μάρκες HP δοχείων στην καλύτερη τιμή.
 

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα μελάνια HP; Δες τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις Φυσικά, εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί επίσης να βοηθήσει.