123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Toner

Όλες οι μάρκες:

1 - 0 του 0

Βρες εύκολα toner για τον Laser εκτυπωτή σου!

Εδώ θα βρεις toner, drum, και άλλα αναλώσιμα για τον Laser εκτυπωτή σου στις χαμηλότερες τιμές. Διαθέτουμε toner HP, Canon, Brother μεταξύ άλλων. Διαθέτουμε επίσης, συμβατό toner δικής μας επωνυμίας, που περιλαμβάνει περισσότερη σκόνη γραφίτη, για περισσότερες και με λιγότερο κόστος εκτυπώσεις.  

Αναζήτησε εύκολα toner ανά τύπο εκτυπωτή

Ο τύπος του εκτυπωτή βρίσκεται στο εξωτερικό περίβλημα του Laser εκτυπωτή σου. Μπορείς ακόμα να βρεις το μοντέλο στο αρχικό κουτί συσκευασίας του καθώς και στο εγχειρίδιο που τον συνοδεύει. Για να επιλέξεις το σωστό toner κάνε τα παρακάτω:

1. Επιλέγεις την μάρκα του εκτυπωτή.
2. Επιλέγεις «Αναζήτηση με το μοντέλο εκτυπωτή»
3. Πληκτρολόγησε τον τύπο του εκτυπωτή στην γραμμή αναζήτησης στο κέντρο της σελίδας.
4. Κάνε κλικ στον τύπο εκτυπωτή. 

Αναζήτησε εύκολα με το toner

Είναι επίσης δυνατή η αναζήτηση με βάση τον αριθμό toner. Ο αριθμός toner βρίσκεται στο μπροστινό μέρος ή στο πλάι του άδειου toner σου. Ο κωδικός toner αναγράφεται επίσης και στο εγχειρίδιο που συνοδεύει τον laser εκτυπωτή σου. Για να επιλέξεις το σωστό toner ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέγεις την μάρκα του εκτυπωτή.
2. Επιλέγεις «Αναζήτηση με το toner»
3. Πλητρολόγησε τον αριθμό toner στην γραμμή αναζήτησης στο κέντρο της σελίδας.
4. Κάνε κλικ στον αριθμό toner. 

Επέλεξε τα πιο οικονομικά toner για τον εκτυπωτή σου

Οι Laser εκτυπωτές είναι ιδανικοί για πολυσύχναστα οικιακά γραφεία και γραφεία με μεγάλους όγκους εκτυπώσεων. Με πολλούς χρήστες εκτυπωτή laser, το toner θα πρέπει να αλλάζει συχνά. Επομένως, είναι μια καλή επιλογή ένα toner υψηλής χωρητικότητας (XL) για το γραφείο. Τα δοχεία toner υψηλής χωρητικότητας ή τα toner εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας γεμίζονται με μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης toner. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εκτυπώσεις περισσότερες σελίδες πριν χρειαστεί να αντικαταστήσεις το δοχείο toner, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο χρόνο παραγωγικότητας.

Τα γνήσια toner υψηλής και εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας είναι φθηνότερα από τα τυπικής χωρητικότητας.

Αναζητάς φθηνό toner για τον laser εκτυπωτή σου; Τα toner της 123ink είναι αυτό που ψάχνεις. Έχουμε δημιουργήσει αυτά τα οικονομικά προϊόντα toner για τον εκτυπωτή σου. Ταιριάζουν τέλεια στον laser εκτυπωτή, όπως ακριβώς τα γνήσια. Τα toner ιδιωτικής επωνυμίας 123ink έχουν μεγαλυτερη χωρητικότητα και επομένως εκτυπώνουν ακόμη περισσότερες σελίδες.

Επειδή παράγουμε toner δικής μας επωνυμίας, είναι πολύ φθηνότερα από τα γνήσια. Τα toner μας ελέγχονται εκτενώς από τους ειδικούς εκτυπωτών στο τμήμα ποιότητας. Αυτό διασφαλίζει ότι πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας (ISO/IEC 24711). Θα έχεις πάντα εγγύηση εφ'όρου ζωής σε όλα τα toner ιδιωτικής ετικέτας. 

Επέλεξε toner υψηλής χωρητικότητας για το γραφείο 

Οι Laser εκτυπωτές είναι ιδανική λύση για ένα γραφείο με μεγάλους όγκους εκτυπώσεων. Σε ένα γραφείο ή μία εταιρεία πολλαπλοί χρήστες είναι συνδεδεμένοι με τον laser εκτυπωτή. Αυτό συνεπάγεται συχνή αλλαγή toner. Επομένως, τα τόνερ υψηλής χωρητικότητας είναι μια καλή επιλογή για τους επαγγελματικούς χώρους. Τα δοχεία toner υψηλής χωρητικότητας ή τα toner εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας γεμίζονται με μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης γραφίτη. Αυτό σημαίνει περισσότερες εκτυπώσεις, μικρή συχνότητα αντικατάστασης, μεγαλύτερο χρόνο παραγωγικότητας.
Στο κατάστημά μας διαθέτουμε γνήσια και επώνυμα toner υψηλής χωρητικότητας 123ink μελανιών που προσφέρουν χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα, εξοικονομώντας κόστος εκτύπωσης. 

Διαφορά μεταξύ toner και drum

Πρόκειται για δύο διαφορετικά μέρη ενός laser εκτυπωτή. Toner είναι το αναλώσιμο που περιέχει τη σκόνη χρώματος, ενώ το τύμπανο (drum) δεν προσθέτει χρώμα στην εκτύπωση, αλλά είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά της σκόνης τόνερ στο χαρτί μέσω της θερμότητας.  

Διαφορά μεταξύ laser και inkjet εκτυπωτή

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο εκτυπωτών είναι ο τύπος των αναλώσιμων που χρησιμοποιούν. Οι laser εκτυπωτές χρησιμοποιούν toner ως αναλώσιμα για την εκτύπωση, ενώ οι inkjet εκτυπωτές χρησιμοποιούν δοχεία μελάνης στην διαδικασία εκτύπωσης.

Πως ξέρω ποιο toner είναι κατάλληλο για τον εκτυπωτή μου;

Στο 123ink.gr, είναι εύκολο να βρεις το κατάλληλο toner για τον εκτυπωτή σου. Απλώς κάνε αναζήτηση με το μοντέλο του εκτυπωτή για να εμφανιστούν όλα τα κατάλληλα γνήσια και συμβατά laser toner για τον εκτυπωτή σου. Το μοντέλο εκτυπωτή φαίνεται είτε στο μπροστινό μέρος ή στο πλάι του εκτυπωτή. Μπορείς να το βρεις και στο εγχειρίδιο εκτυπωτή.

Που θα βρω να αγοράσω φθηνά laser toners;

Στο 123ink.gr θα βρεις φθηνά toner για τον laser εκτυπωτή σου. Χάρη στην εγγύηση χαμηλότερης τιμής, έχεις σίγουρα επιλέξει την καλύτερη τιμή σε δημοφιλείς μάρκες toner όπως Brother, HP, Samsung ή Epson. Εάν θέλεις να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα, μπορείς να επιλέξεις τα toner δικής μας επωνυμίας 123ink που έχουν περισσότερη σκόνη γραφίτη και επομένως σου επιτρέπουν να εκτυπώνεις περισσότερες σελίδες με λιγότερο κόστος.

Ποιά η διαφορά μεταξύ γνήσιων και συμβατών toner;

Η μόνη διαφορά είναι η τιμή. Τα συμβατά toner 123ink είναι φθηνότερα από τα γνήσια toner και έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, ώστε να παρέχουν περισσότερες εκτυπώσεις. Η ποιότητα είναι ίδια και ταιριάζουν απόλυτα στον laser εκτυπωτή σου.

Είναι τα συμβατά το ίδιο καλά με τα γνήσια;

Απολύτως! Τα toner μάρκας 123ink έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να ταιριάζουν στον εκτυπωτή σου. Πληρούν τα πρότυπα ποιότητας ISO και επιπλέον συνοδεύοναι από εγγύηση εφ'όρου ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το toner που έχεις αγοράσει, θα το επιλύσουμε χωρίς επιπλέον κόστος. Η μόνη διαφορά είναι η τιμή. Παρέχουμε χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης.
 

Θέλεις να μας ρωτήσεις περισσότερα σχετικά με την παραγγελία toner υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους; Μη διστάσεις να μας τηλεφωνήσεις. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!.