123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Καλώδια USB Εκτυπωτή


Για να συνδέσεις τον εκτυπωτή σου στην θύρα USB του υπολογιστή σου χρειάζεσαι ένα καλώδιο εκτυπωτή. Επίλεξε το μήκος καλωδίου που επιθυμείς και παράγγειλε ένα σήμερα!


Χρειάζεσαι καλώδιο εκτυπωτή; Παράγγειλε φθηνά καλώδια online

Ένα καλώδιο εκτυπωτή συνδέει εύκολα τον εκτυπωτή σου στη θύρα USB του υπολογιστή σου. Το τυπικό καλώδιο εκτυπωτή περιέχει μια τετράγωνη σύνδεση USB τύπου Β και μια ορθογώνια σύνδεση USB τύπου Α. Σχεδόν κάθε νέος εκτυπωτής παρέχεται από τον κατασκευαστή χωρίς καλώδιο εκτυπωτή. Ωστόσο, ένα καλώδιο εκτυπωτή USB μπορεί να είναι χρήσιμο ή και απαραίτητο για:
  • Εκτέλεση της εγκατάστασης
    Ορισμένα μοντέλα εκτυπωτών μπορούν να εγκατασταθούν μόνο με καλώδιο εκτυπωτή. Αυτά είναι συχνά τα μοντέλα χωρίς σύνδεση WiFi. Η εγκατάσταση του εκτυπωτή είναι επίσης συχνά ευκολότερη μέσω ενός καλωδίου εκτυπωτή USB, επειδή ο υπολογιστής σου εντοπίζει αυτόματα τον εκτυπωτή ως «νέα συσκευή».
     
  • Εκτύπωσε χωρίς να εξαρτάσαι από ασύρματο δίκτυο
    Χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο εκτυπωτή, δεν εξαρτάσαι από το (ασύρματο) δίκτυό σου. Αν η σύνδεσή σου στο WiFi είναι συχνά αργή ή ασταθής, το καλώδιο εκτυπωτή είναι η λύση!

Διάφορα μήκη καλωδίων εκτυπωτή USB

Τα καλώδια εκτυπωτή είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μήκη. Είναι σημαντικό το καλώδιο να είναι αρκετά μακρύ για να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ του υπολογιστή και του εκτυπωτή σου. Πρόσεξε να μην λυγίσεις πολύ το καλώδιο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο καλώδιο του εκτυπωτή. Το μέγιστο μήκος καλωδίου καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 5 μέτρα για την αποφυγή διαταραχών και απώλειας σήματος.
 

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία; Δες τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις Φυσικά, εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί πολύ να βοηθήσει.