123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Εκτυπωτές

Ψάχνεις για νέο εκτυπωτή;
Ευτυχώς, είμαστε ειδικοί στον τομέα των εκτυπωτών και των αναλωσίμων εκτυπωτών.
Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα από inkjet εκτυπωτές, laser εκτυπωτές και άλλα, σε χαμηλές τιμές.
Παράγγειλε τώρα για γρήγορη παράδοση!
1 - 0 του 0

Εκτυπωτές

Ψάχνεις εκτυπωτή; Παράγγειλε τους φθηνότερους εκτυπωτές.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα εκτυπωτών, από όλα τα μεγάλα brand, στις καλύτερες τιμές. Επέλεξε τον κατάλληλο τύπο και μοντέλο εκτυπωτή ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Βρες τον καλύτερο εκτυπωτή σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Χρειάζεσαι έναν εκτυπωτή για οικιακή χρήση, ώστε να εκτυπώνεις καθημερινά έγγραφα όπως εργασίες για το σχολείο, λογαριασμούς κ.λ.π;
Μήπως είσαι φωτογράφος και έχεις ανάγκη από έναν εκτυπωτή που παρέχει ζωηρές, έντονες και λεπτομερείς εκτυπώσεις;
Και στις δύο περιπτώσεις οι εκτυπωτές πρέπει να έχουν διαφορετικές προδιαγραφές.
Αντίστοιχα, ένας εκτυπωτής για επαγγελματική χρήση, έχει άλλες απαιτήσεις, όπως γρήγορες, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι ή όχι από έναν εκτυπωτή.

Inkjet ή Laser εκτυπωτή

Για οικιακή ή επαγγελματική χρήση μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε Inkjet Εκτυπωτές είτε Laser Εκτυπωτές. Inkjet εκτυπωτές επιλέγουν συνήθως, οικιακοί χρήστες και Laser οι επιχειρήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ένας Laser εκτυπωτής έχει συνήθως υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης. Αντίθετα, ένας Inkjet εκτυπωτής προσφέρει πιο ποιοτικές έγχρωμες εκτυπώσεις καθώς και εκτυπώσεις φωτογραφιών.

Βασικές λειτουργίες εκτυπωτή

Πριν αγοράσεις έναν εκτυπωτή πρέπει να βεβαιωθείς οτι πληροί τις απαιτήσεις σου όσον αφορά τις λειτουργίες. Δες τις παρακάτω δυνατότητες για να προσδιορίσεις ποιές είναι ιδανικές για εσένα. 

Label εκτυπωτές

  • Θέλεις ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις; Εάν θέλεις μόνο απρόμαυρες εκτυπώσεις, όπως επιλέγουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, τότε προτείνουμε να επιλέξεις έναν Mono Laser Εκτυπωτή, για γρήγορες εκτυπώσεις. Σε άλλη περίπτωση, οι Inkjet ή Laser εκτυπωτές είναι καλύτερες επιλογές.

  • Εκτυπώνεις πολλές ασπρόμαυρες σελίδες; Τότε είναι λογικό να επιλέξεις έναν laser εκτυπωτή. Για λιγότερο συχνές εκτυπώσεις ένας inkjet εκτυπωτής είναι πιο καλή επιλογή.

  • Θέλεις να εκτυπώνεις φωτογραφίες; Σε αυτή την περίπτωση, ένας inkjet εκτυπωτής είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς μπορεί να εκτυπώσει ζωντανές, έγχρωμες λεπτομέρειες.

  • Χρειάζεται να εκτυπώνεις σε A4 ή A3; Οι περισσότεροι εκτυπωτές εκτυπώνουν με standard A4 χαρτί, αλλά αν θέλεις να εκτυπώσεις σε μεγαλύτερο μέγεθος όπως Χαρτί A3 , ίσως αν είσαι καλλιτέχνης ή φωτογράφος χρειαστής έναν Εκτυπωτή inkjet A3

  • Χρειάζεσαι ασύρματο εκτυπωτή; Μπορούν να συνδεθούν πολλοι χρήστες σε έναν WiFi εκτυπωτή, είτε πρόκειται για το σπίτι ή το γραφείο. 

  • Θέλεις να εκτυπώνεις, να σκανάρεις αλλά και να κάνεις αντίγραφα; Εάν ναι, χρειάζεσαι ένα πολυμηχάνημα, τον οποίο θα βρείς εδώ.

  • Εάν θέλεις να οργανώσεις τον εξοπλισμό της επιχείρησής σου ή απλά να έχεις καλύτερη οργάνωση στο σπίτι σου, ένας εκτυπωτής ετικετών μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος.  

    Χρήσιμα προϊόντα

    Συχνές ερωτήσεις

    Ποιός είναι ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακή χρήση;

    Για την επιλογή ενός οικιακού εκτυπωτή, το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι χρήση θα έχει και τι είδους έγγραφα θα εκτυπωθούν. Αν οι εκτυπώσεις αφορούν μόνο κείμενα, ένας μονόχρωμος εκτυπωτής θα ήταν καλύτερος. Από την άλλη πλεευρά αν εκτυπώνεις φωτογραφίες, πρέπει να επιλέξεις έναν έγχρωμο εκτυπωτή με καλή ανάλυση (dpi). Πριν την αγορά εκτυπωτή συνιστούμε να εξετάσεις την τιμή των αναλωσίμων.

    Ποιός είναι ο καλύτερος εκτυπωτής για το γραφείο;

    Συνήθως η καλύτερη επιλογή για το γραφείο είναι ο Laser εκτυπωτής καθώς τείνουν να έχουν υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης. Μπορούν επίσης να χειριστούν μεγάλες εκτυπώσεις με ταχύτητα και πιο οικονομικά από τους inkjet εκτυπωτές.

    Ποιοί εκτυπωτές είναι καλύτεροι; Inkjet ή Laser;

    Οι Inkjet εκτυπωτές καθώς και οι Laser έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Εάν αυτό που θέλεις είναι έγχρωμες εκτυπώσεις ή φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, ένας inkjet εκτυπωτής που χρησιμοποιεί δοχεία μελανιού είναι η καλύτερη επιλογή. Από την άλλη πλευρά, εάν η ταχύτητα και η απόδοση είναι σημαντικά, όπως συμβαίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, τότε ένας laser εκτυπωτής είναι η καλύτερη επιλογή.
     
    Εάν έχεις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τους εκτυπωτές, δες τις Συχνές ερωτήσεις ή επικοινώνησε μαζί μας