123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & Γρήγορη Αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )

Δημοφιλή προϊόντα

newsletter

Αναζήτηση με το μοντέλο εκτυπωτή

 
 

Ακόμα δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Κάνε αναζήτηση με το   
μελάνι ή επικοινώνησε μαζί μας.

Εάν έχεις εκτυπωτή Laser HP τότε κάνε κλικ εδώ.


Γρήγορη αναζήτηση
HP Deskjet
HP ENVY
HP Photosmart
HP PSC
HP Officejet
HP Business Inkjet
HP Designjet
Other models

Βρες τα φθηνά HP μελάνια που χρειάζεσαι

Μπορείς να αγοράσεις μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα HP μελάνια για εκτυπωτές inkjet HP στην καλύτερη τιμή. Αναζήτησε τη λίστα σε αυτήν τη σελίδα ή πληκτρολόγησε το μοντέλο του HP εκτυπωτή στη μηχανή αναζήτησης και θα ανακατευθυνθείς αυτόματα στο HP μελάνι που είναι συμβατό για τον εκτυπωτή σου. Μπορείς επίσης να κάνεις Αναζήτηση με το μελάνι.

Κάνουμε την εύρεση δοχείων για τον HP εκτυπωτή σου ευκολότερη και ταχύτερη. Επίλεξε το μοντέλο του εκτυπωτή σου, για παράδειγμα, HP Deskjet, HP Officejet ή HP Photosmart series και θα βρείς την πλήρη γκάμα μελανιών και προϊόντων που σχετίζονται με τον εκτυπωτή HP, κιτ καθαρισμού, κεφαλές εκτύπωσης κ.λπ. Για να διατηρήσεις το κόστος εκτύπωσης όσο το δυνατόν χαμηλότερο, επίλεξε δοχεία μάρκας HP 123ink, καθώς συνήθως περιέχουν περισσότερο μελάνι και είναι πολύ φθηνότερα.
 

Βελτιστοποίησε την αγορά σου με μελάνια μάρκας 123ink

Ο κύριος στόχος του τμήματος προϊόντων μας είναι να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα, γι' αυτό και πραγματοποιεί καθημερινή ανάλυση ανταγωνιστών για να είναι πάντα σε θέση να σου προσφέρει την πιο ανταγωνιστική τιμή.

Αλλά αν αυτό που ψάχνεις είναι να εξοικονομήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο κόστος εκτύπωσης, η καλύτερη επιλογή είναι τα δοχεία μάρκας 123ink. Τα δοχεία μάρκας 123ink είναι φθηνότερα από τα γνήσια HP δοχεία, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος ανά σελίδα ή χιλιοστόλιτρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όποτε είναι δυνατόν, διασφαλίζουμε ότι τα δοχεία μάρκας 123ink έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έχουμε όλες τoυς κωδικούς HP της μάρκας 123ink, που είναι συμβατοί με τον HP εκτυπωτή. Για παράδειγμα, με τα δοχεία για τον εκτυπωτή HP Deskjet 3050, το HP 301XL , μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 75% στην αγορά σου επιλέγοντας τη μάρκα 123ink.

Μελάνια HP για κάθε HP εκτυπωτή

< Σε εμάς θα βρείς μελάνι για διαφορετικούς τύπους εκτυπωτών inkjet HP, χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσεις ποιον τύπο μελάνιού χρειάζεσαι. Επίλεξε τον τύπο του εκτυπωτή σου και βρες αμέσως το κατάλληλο μελάνι για τον εκτυπωτή HP σου. Οι πιο γνωστοί εκτυπωτές HP είναι οι HP DeskJet, HP OfficeJet, HP ENVY και HP Photosmart.

Σειρά HP DeskJet

Η σειρά HP DeskJet αποτελείται από πολύ συμπαγείς εκτυπωτές που είναι κυρίως κατάλληλοι για οικιακή χρήση. Χάρη στην επιλογή ασύρματης εκτύπωσης από το smartphone ή το tablet, αυτή η σειρά εκτυπωτών είναι ιδανική για γρήγορη και εύκολη χρήση.

Σειρά HP OfficeJet

Η σειρά HP Officejet είναι ειδικά κατασκευασμένη για χρήση σε μικρές επιχειρήσεις ή οικιακά γραφεία, για παράδειγμα. Αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ασύρματα με το smartphone ή το tablet. Η προσθήκη αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης καθιστά αυτ
ούς τους εκτυπωτές ιδανικούς για την εκτύπωση επαγγελματικών εγγράφων.

Εκτυπωτές HP ENVY και Photosmart

Με τους εκτυπωτές HP ENVY και Photosmart μπορείς να κάνεις υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια. Από selfies με smartphone μέχρι όμορφες φωτογραφίες διακοπών. Λόγω της υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, αυτοί οι εκτυπωτές είναι επίσης κατάλληλοι για την εκτύπωση επιχειρηματικών αναφορών ή εγγράφων χαρτοφυλακίου.

Μελάνια HP με τυπική και υψηλή χωρητικότητα

Εάν εκτυπώνεις τακτικά, το μελάνι του HP εκτυπωτή σου μπορεί να τελειώσει γρήγορα. Μπορείς να το αποτρέψεις χρησιμοποιώντας δοχεία υψηλής χωρητικότητας. Για πολλούς εκτυπωτές HP, μπορείς να επιλέξεις από τυπικά ή υψηλής χωρητικότητας δοχεία. Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα δοχεία υψηλής χωρητικότητας για τον HP εκτυπωτή σου με την προσθήκη «XL». Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μια έκδοση XL για κάθε χρώμα. Εάν εκτυπώνεις κυρίως σε μαύρο χρώμα, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μόνο μαύρο δοχείο XL και μόνο δοχεία μελανιού κανονικής χωρητικότητας.

Χρήσιμα προϊόντα

 

Συχνές ερωτήσεις

Ποιό δοχείο χωράει σε ποιόν HP εκτυπωτή;

Μπορείς να διαβάσεις στο εγχειρίδιο του εκτυπωτή HP ποια δοχεία μελάνης ταιριάζουν στον εκτυπωτή σου. Στη διεύθυνση 123ink.gr θα βρείς επίσης τα κατάλληλα δοχεία αναζητώντας τον αριθμό τύπου του HP εκτυπωτή σου. Επίλεξε τον εκτυπωτή από τη λίστα και παράγγειλε αμέσως τα δοχεία HP που χρειάζεσαι.

Λειτουργεί το HP πολυμηχάνημά μου με συμβατό μελάνι;

Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις συμβατό μελάνι HP στον εκτυπωτή σου. Συνιστούμε να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις υλικολογισμικού, για παράδειγμα, για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη λειτουργία των συμβατών δοχείων μελάνιού μάρκας HP 123ink και έτσι να μπορείς να εξοικονομήσεις περισσότερα.

Πόσο εκτυπώνει ένα HP μελάνι;

Ο αριθμός των σελίδων που εκτυπώνει ένα μελάνι HP ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον κωδικό αναφοράς του και θα αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος ή στη συσκευασία του. Η χωρητικότητα των HP δοχείων μετριέται με βάση την κάλυψη 5%, επομένως εάν το δοχείο λέει ότι εκτυπώνει 100 σελίδες, θα μπορούσε να εκτυπώσει στο 5% κάθε φύλλου μέχρι να φτάσει τις 100.
 

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα μελάνια HP; Δες τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις Φυσικά, εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί επίσης να βοηθήσει.